›› Home ›› Nieuws ›› Thema

Nieuws

13.055 x bedankt!

13.055 x bedankt!
13.055 Oost-Vlamingen kleurden afgelopen zondag mijn bolletje rood. Daardoor ben ik verkozen als Vlaams Parlementslid voor Open Vld! Bedankt aan iedereen die mij gesteund heeft in mijn campagne en die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit resultaat! Ik zal de komende 5 jaar keihard werken voor een nog beter Vlaanderen! Want D'Hose doet door!


Wist je dat ik ...

7 wist-je-datjes over mij! Lees meer...

 


Politiek op zijn D'Hoses...

Mijn ouders waren kleine zelfstandigen. Ze werkten hard, maar vonden dat niet erg. Ze genoten van het dagelijkse contact met mensen van allerlei pluimage: jong of oud, man of vrouw, arm of rijk, links of rechts, het maakte allemaal niet uit, zolang het maar oprecht was. Zo is het bij mij ook... Lees meer...

 


Mijn High-Five!

Mijn High-Five, mijn kernwaarden voor een nog beter Vlaanderen, kortom, gewoon waar ik voor sta! Lees meer...

 


Kom jij ook naar D'Hose feest?

Kom jij ook naar D
  Heb jij ook zin om eens goed te dansen? Wil je tegelijkertijd een gezellig praatje slaan?

Dan is D’Hose feest! dé place 2 be op zaterdag 11 mei 2019!

Kom samen met Stephanie en DJ Dirk Stoops feesten in de Silent Disco (Hoogpoort 12, 9000 Gent)! We maken er een topavond van!

Kaarten zijn bij Stephanie verkrijgbaar en kosten slechts 10 EUR. Spreek haar gerust aan of stuur haar een mailtje op stephanie.dhose@gmail.com.

Overschrijven kan ook op: BE 64 7370 3816 0752. Vermeld zeker jouw naam en het aantal kaarten bij de overschrijving.

Deuren zijn open vanaf 21 uur.

Tot dan!    


D'Hose doet door: 3e plaats Vlaams Parlement.

D'Hose doet door! Vol passie en met veel enthousiasme zal ik de komende maanden mee mijn schouders zetten onder de lijst voor het Vlaams Parlement. Ik zal dat doen vanop de derde plaats!  Willen jullie mij ook een handje helpen? Vul dan zeker het 'Ja ik help' formuliertje in. Samen gaan we ervoor!  Hier kan je alvast het volledige persbericht lezen.   


Toelichting bestuursakkoord: "samen met ambitie en durf voor ons Gent!"

Het bestuursakkoord is de start voor een toprit gedurende de komende zes jaar. Met een sterke kopman die ons over de Gentse kasseibanen zal leiden. We laten niemand achter, we durven bruggen oversteken en grenzen verleggen. We gaan met ons Open Vld peloton voor een stad in vooruitgang. We gaan met ambitie en durf voor ons Gent! Lees hier de volledige tussenkomst. 


Jij beslist!

Op 14 oktober bepaal jij welke richting onze stad de komende zes jaar uit gaat. Hieronder vind je meer info over mijzelf en waar ik voor sta. Heb je vragen? Stuur mij zeker een mailtje of PM op Facebook!Lees meer...

 


Sterke provincieraadslijst voor Open Vld

Het Laatste Nieuws:
Open Vld pakt uit met een sterke lijst voor de provincieraadsverkiezingen, die in oktober gelijktijdig met de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden. Ex-journalist Kristof Windels trekt die lijst. Hij schreef enkele jaren geleden een boek over Bart De Wever, na een jaar in zijn voetsporen te hebben gelopen. Alexander De Croo duwt de lijst. Tussenin staan nog opvallende namen, zoals die van topgynaecoloog Kaan Osmanagaoglu, en Marian De Clercq, tante van de Gentse kandidaat-burgemeester Mathias De Clercq. Ook Stephanie D’Hose en Mania Van Der Cam, twee sterke madammen die op de gemeenteraadslijst voor Gent staan, staan op de provincieraadslijst. Verder vullen gedeputeerde Martine Verhoeve, burgemeester van Assenede Philippe De Coninck, schepen van Lovendegem Vincent Laroy en enkele anderen de lijst.
 


2017

Wat is de balans voor 2017? Bijna geen dag ging voorbij zonder nieuws over de Amerikaanse president Donald Trump, die maar blijft polariseren. Aan de andere kant van de oceaan beleven we een mooie verkiezing van Macron in Frankrijk en de politieke hetze rond een Catalaans referendum. Terroristische  terreur op Europese bodem wekte ook dit jaar veel beroering op met aanslagen in Manchester, Londen en Barcelona. 2017 was ook het jaar met nieuwe onthullingen rond de Bende Van Nijvel. De vele verhalen laten zich lezen als de puzzelstukken die samen de loden jaren tachtig vorm geven. De zaak-Weinstein in de VS krijgt voor het eerst ook bij ons zijn weerslag, met een #Me Too verontwaardiging in het hele land, in elke sector.  Ook de natuur laat van zich horen, de dodelijke orkaan Irma liet een pad van vernieling na van de Dominicaanse Republiek tot Florida. Dichter bij huis, werd de Gentse politiek beheerst door de hele hetze rond Publipart en het onwettige kraken van woningen in onze stad. Lees meer...

 


<<  1   2   3   4     >>

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.