Welkom ››

Beste bezoeker,

Van harte welkom op mijn website. Sinds 2 januari 2013 ben ik verkozen als gemeenteraadslid van onze fantastische stad. Op 14 oktober 2018 werd ik opnieuw verkozen als gemeenteraadslid. Als fractievoorzitter van de Gentse Open Vld fractie wil ik er de komende jaren opnieuw volledig voor gaan!

Op 18 juni 2019 legde ik de eed af als Vlaams volksvertegenwoordiger in het Vlaams Parlement. Vanuit dat parlement werd ik deelstaatsenator, en op 13 oktober 2020 werd ik de jongste voorzitter van de Senaat ooit. Ook in Brussel zal ik er de komende jaren volledig staan voor jullie! 

Sinds januari 2022 ben ik bovendien vicevoorzitter van de liberale partij Open Vld. Het is met oneindig veel enthousiasme dat ik de liberale waarden in ons land zal beschermen en versterken. 

Via deze weg wil ik jullie op de hoogte houden van mijn initiatieven en tussenkomsten in Gent, Vlaanderen en België. Neem gerust een kijkje en misschien tot binnenkort!


Stephanie

Nieuws ››

Wereldaidsdag

Het is ondertussen meer dan 30 jaar geleden dat de wereldberoemde Freddie Mercury stierf aan aids.
30 jaar later sterven in ons land gelukkig nog weinig mensen aan aids. Dankzij onderzoek en sensibilisering! Steun je mee de strijd tegen hiv en aids?
 

Welgekomen aanpassing vergunning autovrij gebied!

De gemeenteraad keurde een belangrijk dossier goed! Als stad moeten we ons beleid constant bijsturen en verbeteren. De aanpassing van de vergunningen voor het autovrij gebied is daar het beste voorbeeld van.
Handelaars, burgers, organisatoren... kunnen voortaan makkelijker een uitzondering krijgen. Zo houden we onze binnenstad levendig, zonder een rem op ondernemen en organiseren.
 

In 2024 is BelgiŽ voorzitter van de EU!

Daarom komt Roberta Metsola, voorzitster van het Europees Parlement op bezoek in de Kamer en Senaat.
We bereiden samen het voorzitterschap van 2024 voor! Maar we moesten het onder ons, drie vrouwelijke voorzitsters, natuurlijk ook hebben over gender en vrouwen in de politiek.
 

››   Meer nieuws