›› Home ›› Nieuws

Word jij mijn nieuwe stagiair?

23 juni 2022

GEZOCHT: GEDREVEN STAGIAIR (M/V/X) MET PROACTIEVE HOUDING EN CREATIEVE IDEEËN!

Senaatsvoorzitster en Vlaams Parlementslid Stephanie D’Hose is op zoek naar gedreven jong talent voor een leerrijke stage op haar kabinet.

Wat? Een stageplaats in het hart van de Belgische politiek. Team D’Hose is een dynamische ploeg met een ideale mix van jeugdigheid en ervaring. Work hard, play hard! Voor een boeiende en uitdagende stage met veel variatie en groeimogelijkheden moet je bij ons zijn!

Waar? Het bureau van de voorzitster van de Senaat, in het Paleis der Natie, de zetel van ons federaal parlement.

Wanneer? Minimum 8 weken stage, te beginnen afhankelijk van jouw mogelijkheden.

Wie?

Een stage bij onze communicatieverantwoordelijke: Je kent alles van Instagram, Tik Tok en videocreatie. Je bent onderlegd in graphic design, weet hoe je een foto moet nemen en kan hier leuke teksten bij verzinnen. Je denkt mee, en gaat actief op zoek naar creatieve content. Je leeft en ademt social media, en hebt een neus voor nieuwe trends. Je bent volledig mee met de laatste algoritme-updates. Je stage is onderdeel van een bachelor- of masteropleiding of jouw aanloop naar de arbeidsmarkt.

Een stage bij onze medewerker in het Vlaams Parlement: De werking van een democratie heeft geen geheimen meer voor jou. Theoretisch dan. Hoog tijd voor de praktijk. Draai mee in de rol van een parlementslid in het controleren van de Vlaamse Regering. De commissies Cultuur, Mobiliteit en Gelijke Kansen worden jouw speelveld. Denk mee over hoe het beleid binnen deze domeinen beter kan, en zet dit om in parlementaire initiatieven. Je stage is onderdeel van een bachelor- of masteropleiding of jouw aanloop naar de arbeidsmarkt.

Een stage bij onze woordvoerder en speechwriter: Je hebt een vlotte pen en een creatieve geest. Je slaagt erin om een complexe boodschap in een duidelijk verhaal te gieten. Je hebt politieke voeling en weet hoe je een publiek van jouw boodschap overtuigt. Je weet hoe je een persbericht schrijft en bent in staat om snel de essentie van complexe dossiers te vatten. Tijdens deze stage navigeer je in de machinekamer van de Belgische politiek, tussen pers en parlement, tussen meerderheid en oppositie, tussen middenveldorganisaties en grondwetspecialisten. Je stage is onderdeel van een bachelor- of masteropleiding of jouw aanloop naar de arbeidsmarkt.

Een allrounder die zich aangesproken voelt door de drie bovenstaande profielen, en breed inzetbaar is.

Ben jij de gemotiveerde en gepassioneerde stagiair die wij zoeken? Stel dan nu je kandidatuur bij Lennert Hansen.