›› Home ›› Nieuws

Go ladies

3 09 2013

Onder het oog van meer dan 400 supporters speelden de KAA Gent Ladies vorige vrijdag hun eerste seizon in de Beneliga tegen de bezoekers uit Utrecht. Als trotse meter mocht ik de aftrap geven.

Tijdens de eerste helft waren de meisjes helemaal niet onder de indruk en haalden absoluut de bovenhand tegen Utrecht. Deze inspanning werd beloond met een doelpunt in de 26ste minuut. De ontlading op het veld en op de banken was enorm! De eerste wedstrijd werd afgeklokt op een welverdiende 1-0 voor de Gentse madammen! De talrijke aanwezigen zagen dat het goed was.