›› Home ›› Home ›› Voorwoord

Campagne

20 juni 2018

14 oktober 2012: D'Hose in de gemeenteraad. Bijna zes jaar geleden. Het is een mooie rit geweest. Bijna elk weekend en vele avonden in de week op pad. Op zoek naar 'de Gentenaar', naar de verhalen en problemen die leven bij de mensen. Een hart onder de riem steken van organisaties en evenementen. Om te luisteren. En waar mogelijk om te helpen.

Ik heb mij als adjunct kabinetschef van de Vlaamse minister voor Cultuur, Sven Gatz, ook dubbel geplooid om het Gentse culturele landschap de aandacht te geven dat het verdient. De spotlights moeten niet altijd op Antwerpen staan, nietwaar?

Maar om verder het verschil te kunnen maken en te kunnen helpen, heb ik jullie nodig. Want in een democratie gaat het (gelukkig) als volgt: hoe meer stemmen, hoe harder je op tafel kan kloppen. En daarvoor reken ik op jullie. Niet enkel om te stemmen, maar vooral om te overtuigen: help mij om het verschil te maken. Door vrienden en familie te overtuigen, door met mij mee op straat te gaan, een bord te hangen of een aanbevelingsbrief te schrijven, door mij te steunen op sociale media...

Want, er zijn veel zaken die ik alleen kan, maar winnen niet. We hebben een sterke ploeg, Open Vld is er klaar voor, Mathias is er klaar voor. En ook ik ben enthousiast, ik heb er zin in, ik heb goesting... ik wil winnen. Ik wil het verschil maken. Maar dat moeten we samen doen.

Daarom: doe mee! En sluit je nu aan bij team D'Hose!

Dikke zoen
Stephanie

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.